Hamedمدیر سایت - Site Admin

Items
Status: Offline
|
Posted: جمعه، 16 شهريور ماه ، 1386 21:21:07 |
  |
|
سلام
تو این چند وقت اخیر ، تعدادی ایمیل دریافت کردیم با این موضوع که برخی از فایلهای سایت ، بعد از دانلود شدن باز نمیشن و ...
خدمت این دوستان باید بگم که فایلهای موجود مشکلی ندارن ، اما اینکه بعد از دانلود باز نمیشه دلیلش مشکل داشتن فایل اصلی نیست بلکه این به خاطر این هست که فایل درست دانلود نمیشه و به صورت ناقص دانلود میشه ، به طور مثال اگر فایل حجمش 5 مگ هست ، 4.7 مگ دانلود میشه و بعد از اون هم پیغام دانلود کامل نمایش داده میشه ، اما فایل کامل نیست و به همین دلیل باز نمیشه .
این مشکل معمولا وقتی پیش میاد که سرعت اینترنت شما پائین باشه و یا چند فایل را به طور همزمان دانلود می کنید که پهنای باند به شدت کم شده .
برای جلوگیری از بروز این مشکل از نرم افزار مدیریت دانلود internet download manager استفاده کنید و یا به صورت مستقیم (بدون برنامه خاصی) از سایت دانلود کنید . ولی همزمان بیش از یک فایل دانلود نکنید .
موفق باشید
Last edited by Hamed on يكشنبه، 10 خرداد ماه ، 1388 12:19:03; edited 2 times in total |
 |
soloaکاربر تازه وارد

27.76 امتیاز
Items
|
Posted: پنجشنبه، 19 مهر ماه ، 1386 12:44:54 |
    |
|
[size=24]man harchi say kardam natonestam jayi ke paswordaro neveshtido peyda konam .lotfan rahnamayim konid.be sorate daghigh.mochakeram]
|
|
Back to top |
|
 |
Arash_emمدیر سایت - Site Admin

Items
|
Posted: پنجشنبه، 19 مهر ماه ، 1386 18:39:57 |
    |
|
سلام.
شما براي آنكه اين فايلها را از حالت فشرده شده اي كه هستن , در بياري بايد نرم افزار Win RAR را روي كامپيوترت داشته باشي.
موقعي كه بخواي فايل را از حالت فشرده خارج كني , از شما پسورد مي خواد.(براي اين كار هم كافيه كه روي فايل راست كليك كني و گزينه Extract را بزني)
موفق و پيروز باشيد.
|
__________________ زهر است عطاي خلق هر چند كه دوا باشد*
حاجت ز كه مي خواهي جايي كه خدا باشد * |
Back to top |
|
 |
ahmadreza1363کاربر تازه وارد

111.68 امتیاز
Items
|
Posted: دوشنبه، 7 آبان ماه ، 1386 12:01:31 |
    |
|
من وقتي فايل هارو dl كردم باز مي شوند ولي فايل داخل انها نمي دونم با چي باز مي شوند؟
|
__________________ ارائه قيمت روز قطعات الكترونيك و پاسخ به سوالات شما
ارائه ليست سنسوره |
Back to top |
|
 |

Items
|
Posted: دوشنبه، 7 آبان ماه ، 1386 12:28:39 |
    |
|
ahmadreza1363 wrote: | من وقتي فايل هارو dl كردم باز مي شوند ولي فايل داخل انها نمي دونم با چي باز مي شوند؟ |
بستگی داره پسوند فایل چی هست . اگه .pdf باشه با adob acrobat می تونید باز کنید و ...
|
 |
tak2750کاربر تازه وارد

3691.80 امتیاز
Items
|
Posted: چهارشنبه، 16 آبان ماه ، 1386 15:09:55 |
    |
|
از من پسورد میخاد ولی وقتی یوز نیم و پسوردم رو میدم قبول نمیکه
|
|
Back to top |
|
 |
Arash_emمدیر سایت - Site Admin

Items
|
Posted: چهارشنبه، 16 آبان ماه ، 1386 16:24:07 |
    |
|
سلام.
دوست عزيز منظور از پسورد اين هست:
لطفا دقت بفرماييد...
موفق و پيروز باشيد.
|
__________________ زهر است عطاي خلق هر چند كه دوا باشد*
حاجت ز كه مي خواهي جايي كه خدا باشد * |
Back to top |
|
 |
tak2750کاربر تازه وارد

3691.80 امتیاز
Items
|
Posted: شنبه، 19 آبان ماه ، 1386 11:38:12 |
    |
|
مچکرم که به من جواب میدید ولی واسهی من قبل از شروع دانلود ارور میده و از من یوزر نیم وپسورد میخاد
|
|
Back to top |
|
 |

Items
|
Posted: يكشنبه، 20 آبان ماه ، 1386 20:37:53 |
    |
|
Quote: | مچکرم که به من جواب میدید ولی واسهی من قبل از شروع دانلود ارور میده و از من یوزر نیم وپسورد میخاد |
من نمی دونم شما از چه نرم افزاری استفاده می کنید و یا به چه صورت دانلود می کنید ، اما نباید پسورد بخواد ازتون .
تنها موقعی که پسورد لازم هست ، وقتی هست که فایل به صورت کامل دانلود شده و قصد باز کردن اون رو دارید .
|
 |
tak2750کاربر تازه وارد

3691.80 امتیاز
Items
|
Posted: دوشنبه، 21 آبان ماه ، 1386 10:31:04 |
    |
|
شرکتی که ازش کارت اینترنت میخردیم رو عوض کردم مشکلم حل شد.
ممنون که با حوصله به سوالاتم جواب دادید
|
|
Back to top |
|
 |
siavosh1کاربر تازه وارد

196.54 امتیاز
Items
|
Posted: سه شنبه، 6 آذر ماه ، 1386 14:08:49 |
    |
|
با سلام خدمت دوستاي عزيزيم در مورد دريافت فايل ها و كلا دانلود از سايت يه سري مو ضوع بود كه مي خواستم بگم Quote: | این مشکل معمولا وقتی پیش میاد که سرعت اینترنت شما پایئین باشه و یا چند فایل را به طور همزمان دانلود می کنید که پهنای باند به شدت کم شده .
|
حامد جان اين مورد رو قبول دارم كه كمي پهناي باند مشكل دانلود و ناقص دانلود كردن رو ايجاد مي كنه اما يه مشكل ا من از اينترنت سرعت بالا استفاده مي كنم و از لحاظ پهناي باند هيچ مشكلي ندارم و چون دانلود از فرومها و سايت هاي مختلف يكي از كاراييه كه تو روز مجبورم زياد انجام بدم از اينترنت سرعت بالا استفاده مي كنم... حالا مشكل : به دو دليل فكر كنم كه مشكل پهناي باند از سرور وب سايت باشه ... اول اينكه اوايل كه مي خواستم عضو سايت بشم وقتي فرم هاي ثبت نام رو مي خواستم پر كنم هنگام فرستادن اطلاعات فرم احيانا جوابي از سرور شما دريافت نكرده و ثبت نام با مشكل مواجه مي شد و دوم همين دريافت فايل از وب سايت هست كه همه گير شده و مشكل اكثر كاربرهاست ... كه مشكل پهناي باند چند علت مي تونه داشته باشه يكي حجم بالاي صفحات و اشيا داخل آن كه به برنامه نويسي وطراحي برميگرده كه البته تو اين وب سايت فكر كنم با استفاده از فريم ها اين مشكل تا حدودي برطرف شده و دوم اينكه تعداد مراجعين و كاربران سايت نسبت به قبل افزايش زيادي داشته و ژهناي باند قديم جوابگوي اين مراجعين نيست و سوم استفاده از برنامه هاي مانيتورينگ كاربرها مثلا استفاده از كانترها و برنامه هاي ثبت آي پي آدرس كاربرها و چهارمين مورد كه فكر كنم تغيير دادنش راحت تر باشه اينه كه در بخش دانلود فايل شما از دكمه هاي پي اچ پي استفاده كردين كه احتمالا يك دكمه سند براي يك فرم پنهان هست و كاربر تا اين دكمه رو كليك نكنه نمي تونه فايلي رو دريافت كنه... همين دكمه باعث شده كه هنگام كليك بر روي آن برنامه پيش فرض خود ويندوز براي دانلود باز بشه و برنامه هايي مانند دانلود اكسلريتور يا فلش گت حتي اگر به صورت ديفولت دانلودر هم باشند در اين صورت فعال نمي شن كه اين يك باگ هستش كه ممكنه به خاطر ويندوز باشه يا ورژن پي اچ پي مورد استفاده ..... فكر كنم اگر اين قسمت رو تو برنامه نويسيش تغيير بدين كاربرها بتونن از فايل هاي دانلودي استفاده كنن ..چون اين مشكل واقعا داره كاربرها رو اذيت مي كنه.... در رابطه با امنيت اين بخش راه ديگه اي هم هست كه در صورت نياز مي تونم خصوصي بهتون بگم...
در هرصورت چون اين وب سايت رو خيلي مفيد ديدم گفتم اين موضوع رو بگم چون مي دونم براي اينكه اين وب راه اندازي بشه كار زيادي روش انجام شده و اگر دارم ازش استفاده مي كنم به رفع مشكلاتشم كمك كرده باشم ... موفق باشيد 
|
|
Back to top |
|
 |

Items
|
Back to top |
|
 |
siavosh1کاربر تازه وارد

196.54 امتیاز
Items
|
Posted: شنبه، 17 آذر ماه ، 1386 23:12:01 |
    |
|
البته اين رو موافقم كه ممكنه آدرس مستقيم رو براي دانلود بردارن ولي بازم را حل داره مثلاْ پنهان كردن آدرس لنك در قسمت استاتوس بار درپايين صفحه هست كه با يه كد كوچك جاوا اسكريپت مي شه درستش كرد ...اين باعث مي شه كه كاربراي عادي راحت نتونن لينك مستقيم رو بردارن.. يه راه حل ديگه هم اينه كه آدرس ها رو رمزگذاري كنيد ولي از سرعت سايت كم مي كنه و برنامه نويسي احتياج داره ...يه راه حل هم اين كه دانلودر براي وب سايت طراحي كنيد (از اين طريق امكان استفاده از لينك مستقيم تقريبا به صفر مي رسه ولي تعداد دانلود هاي سايت خيلي پايين مياد)...و روش ديگه اينكه توي فايل دانلود شده يه اسمي از سايت بذاريد تا حد اقل كاربر بتونه اسم وب سايت رو ببينه و با اون آشنا بشه ... ولي به نظر خودم روش اول با اينكه تقريبي هست ولي موثر تره چون بيشتر افرادي كه فايل ها رو دانلود ميكنند اگه بخوان آدرس مستقيم رو بردارن از همين طريق بر ميدارن...روشهاي ديگه خودشون يك عامل كاهش براي تعداد بازديد هستند...
علاوه بر اين اگه براي دانلود حتي از لينك مستقيم كاري كنيد كه فقط اعضاي سايت بتونن استفاده كنن فكر كنم موضوع حل بشه يعني اين امتياز كه دانلود از سرور وب سايت فقط به اعضاي سايت داده بشه
ولي كلا اگه يه كمي آزادي بيشتري به كاربر بديم بازديدها بيشتر و بيشتر مي شه
|
|
Back to top |
|
 |

Items
|
Back to top |
|
 |
migmugکاربر تازه وارد

5.32 امتیاز
Items
|
Posted: شنبه، 15 دي ماه ، 1386 15:45:15 |
    |
|
فقط flash get
|
|
Back to top |
|
 |

Items
|
Posted: چهارشنبه، 26 دي ماه ، 1386 15:42:20 |
    |
|
دوستان لطف کنن هر فایلی که با دانلود کردن اون مشکل دارند رو تو این تاپیک لینکش رو قرار بدن تا بررسی بشه و در صورت وجود نقص برطرف بشه .
ممنون .
|
 |
armin_ahvaz_0916کاربر تازه وارد

41.48 امتیاز
Items
|
Posted: پنجشنبه، 1 فروردين ماه ، 1387 14:59:13 |
    |
|
سلام.
دو فايل زير با همون پسورد هميشگي باز نميشه: (چندين بار با dap دانلود كردم)
ir-micro.com,00691.rar
ir-micro.com,00706.rar
ی ک مشکل هم در دانلود الکترونیک قدرت رشید وجود دارد:
این فایل هر بار تا 99% دانلود شده و قطع می شود(با DAP دانلود کردم):
Llink (الکترونیک قدرت رشید ) :
آیا لینک دیگری برای این فایل دارید؟
yek pishnahad daram; age momken hast kamtar az site rapidshare estefade konid, in site bayaye karbarane free mahdudiat haye ziadi ijad mikonad.
kheily az shoma tashakkor mikonam.
armin - ahvaz (87-01-01)
|
|
Back to top |
|
 |

Items
|
Posted: پنجشنبه، 1 فروردين ماه ، 1387 18:16:27 |
    |
|
سلام
دو فایل مورد نظر رو دانلود کردم و مشکل پسورد نداشت . اما ظاهرا فایل ها دچار مشکلی شدند و حجمی که الان دانلود میشه کمتر از حجم واقعی هست و فایل ناقص محسوب میشه . واسه همین سعی می کنم تا فردا دوباره آپلود کنم رو سایت که فردا شب بتونید دانلود کنید .
در مورد الکترونیک قدرت رشید هم همون لینک هست فقط و چون حجم بالایی هم داره بهتر هست از سرور های مجانی دانلود بشه و البته یه مسئله دیگه ای هم هست و اونم اینکه برخی از این فایلها رو لینکشو دارم فقط . یعنی خودمم از این سایت ها دانلود می کنم و چون حجم بالایی داره دیگه نمی تونم با این اینترنت کم سرعتی که دارم اون اپلود کنم ...
هر چند که اگه این کارو هم بکنیم با مشکل پهنای باند و ... مواجه میشیم .
ممنون از پیگیری .
|
 |

Items
|
Posted: جمعه، 2 فروردين ماه ، 1387 23:57:22 |
    |
|
ok شد .
|
 |
hamedafsharکاربر تازه وارد

3173.20 امتیاز
Items
|
Posted: دوشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1387 10:40:02 |
    |
|
سلام من با دانلود شدن فايل ها مشكلي ندارم فقط بغضي قايها كه دانلودشون كردم پسورد ميخواد لطفا پسوردشو بنويسيد ممنونم
|
|
Back to top |
|
 |

Items
|
Posted: دوشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1387 14:23:02 |
    |
|
سلام
در صفحاتی که فایل رو ازش دانلود می کنید و در قسمت اطلاعات مربوط به هر فایل ، کلمه عبور مورد نیاز هم قید شده که همون آدرس اصلی سایت هست . یعنی
|
 |
David-aکاربر تازه وارد

25.74 امتیاز
Items
|
Posted: شنبه، 4 خرداد ماه ، 1387 19:28:11 |
    |
|
Hamed wrote: | دوستان لطف کنن هر فایلی که با دانلود کردن اون مشکل دارند رو تو این تاپیک لینکش رو قرار بدن تا بررسی بشه و در صورت وجود نقص برطرف بشه .
ممنون . |
سنسور هال و سنسورها
|
|
Back to top |
|
 |
mojtaba_mzaکاربر نیمه فعال

Items
|
Posted: جمعه، 28 تير ماه ، 1387 13:04:32 |
    |
|
سلام
اگه مشكل پسوورد دارين :
روي نام فايل راست كليك كنين بعد اسم فايلو كپي كنين و تو قسمت پسوورد پيست كنين
معمولا هستش
|
|
Back to top |
|
 |

Items
|
Posted: شنبه، 29 تير ماه ، 1387 10:34:38 |
    |
|
در برخی موارد ir-micro.com هست .
|
 |
Jamesکاربر تازه وارد

30.68 امتیاز
Items
|
Posted: چهارشنبه، 9 مرداد ماه ، 1387 12:03:11 |
    |
|
مهندس عزیز
من با دانلود منیجر دانلود میخوام بکنم روی لینکش که کلیک میکنم همون اول میزنه که نمیتونی دانلود کنی و اصلا ً دانلود نمیشه که بخوام پسورد بزنم 
|
|
Back to top |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|