عضویت     ورود  موفقیت روی ستون های شکست شکل می گیرد . سری چینموی شنبه، 16 اسفند ماه ، 1399

کانال تلگرام


تبلیغات متنی


منوی سایت


جست و جو در بانك مقالات




مقالات جدید
تعداد شاخه ها: 30 عدد
تعداد مقالات: 758 عدد 1: آزمايشگاه الكترونيك - استاد محرري 
[دفعات مشاهده : 7072 بار]
 2: جزوه درس مخابرات 1 - دانشگاه فردوسي مشهد 
[دفعات مشاهده : 7025 بار]
 3: كتاب مهندسي تاسيسات / دكتر كلهر 
[دفعات مشاهده : 6776 بار]
 4: مجموع اعوجاج هارمونیک T.H.D 
[دفعات مشاهده : 6806 بار]
 5: كتاب "روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك" 
[دفعات مشاهده : 13606 بار]
 6: ادوات نوري 
[دفعات مشاهده : 6609 بار]
 7: كتاب اصول تلويزيون رنگي 
[دفعات مشاهده : 8581 بار]
 8: پروژه دزد گیر با سنسور تشخیص حرکت pir با قفل رمز الکترونیکی 
[دفعات مشاهده : 7890 بار]
 9: جزوه اندازه گیری الکتریکی 
[دفعات مشاهده : 7214 بار]
 10: سوالات کنکور کارشناسی ارشد 90 / گروه مهندسی برق 
[دفعات مشاهده : 8948 بار]
 11: آرشيو پروژه هاي 8051 
[دفعات مشاهده : 7801 بار]
 12: آرشيو پروژه هاي AVR‌ (ـ‌ 126 پروژه ) 
[دفعات مشاهده : 15786 بار]
 13: آموزش برنامه نويسي و كار با ماژول Sim300CZ با ميكروكنترلر AVR 
[دفعات مشاهده : 11963 بار]
 14: سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق 
[دفعات مشاهده : 9162 بار]
 15: ارتباط میکروهای PIC با کمک پروتکل سریال I2C و نکات تکمیلی ماژول MSSP 
[دفعات مشاهده : 7324 بار]
 16: ساعت تقویم با کمک میکروکنترلر PIC و DS1307 
[دفعات مشاهده : 7853 بار]
 17: تایمرهای چند زمانه ( ساعت مرکزی ) با میکرو PIC 
[دفعات مشاهده : 7291 بار]
 18: ساعت تقویم شمسی مجهز به آلارم روزانه و هفتگی 
[دفعات مشاهده : 8182 بار]
 19: صفحه کلید وقفه ای با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 6989 بار]
 20: کرنومتر دیجیتال با میکروکنترلر PIC با قابلیت ثبت 3 زمان 
[دفعات مشاهده : 7081 بار]
 21: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HMTR + پروژه چت متنی بیسیم 
[دفعات مشاهده : 12000 بار]
 22: سنسورهای حرارت 
[دفعات مشاهده : 9186 بار]
 23: کنترل وسایل برقی از طریق خط تلفن با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 9349 بار]
 24: ارتباط سریال UART بین دو میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 7560 بار]
 25: گزارش کار آموزی : ماشین های ابزار کنترل عددی CNC 
[دفعات مشاهده : 7834 بار]
 26: کنترل وسایل به کمک ماژول HM-TR و میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 10437 بار]
 27: طراحی و ساخت کنترل از راه دور 1 کانال با کمک ماژول های ASK و آی سی های سری PT 
[دفعات مشاهده : 8903 بار]
 28: مجموعه رفرنس های آموزشی میکروکنترلرهای سری dsPIC 
[دفعات مشاهده : 8233 بار]
 29: مجموعه پروژه های میکروکنترلر AVR با کامپایلر بسکام 
[دفعات مشاهده : 13679 بار]
 30: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HM-T و HM-R با میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 11398 بار]


آخرين مطالب ارسال شده
· روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك[ 1 نظر شما چيه؟ - 41047 مشاهده ]
· اصول تلويزيون رنگي[ 0 نظر شما چيه؟ - 19288 مشاهده ]
· نرم افزار DigSilent[ 2 نظر شما چيه؟ - 22396 مشاهده ]
· AVR Tech Lib 2011[ 1 نظر شما چيه؟ - 25910 مشاهده ]
· مجموعه كنفرانس هاي سالينه ميكروچيپ / سال 2009 /[ 2 نظر شما چيه؟ - 23705 مشاهده ]
· آموزش كار با ماژول SIM300CZ با ميكرو AVR[ 4 نظر شما چيه؟ - 26113 مشاهده ]
· مجموعه فيلم هاي آموزشي نرم افزار Altium Designer[ 0 نظر شما چيه؟ - 40490 مشاهده ]
·  سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق[ 0 نظر شما چيه؟ - 21060 مشاهده ]
· لينك دانلود مجله October 2010 / SERVO[ 0 نظر شما چيه؟ - 17963 مشاهده ]
· Catalog CA 01 (10/2009) / International version[ 0 نظر شما چيه؟ - 22665 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]


زبان
انتخاب زبان نمایش :



مطالب جديد
· 1: THE BROADCAST'ING INDUSTRY AS THE IDEAL USER OF WEATHER RADAR
· 2: Investigation and Development of Methods to Solve Multi-Class Classification Problems
· 3: بررسی نتایج پیاده سازی نرم افزار محاسبات مهندسی توزیع MODEC در شهرک حکیمیه منطقه برق تهرانپارس
· 4: More Effective C++
· 5: Application of Dynamic Programming Method for Reactive Power Planning
· 6: بررسي جايگاه ، مكانيزم عملكرد و ساختار ا نواع شبكه هاي PROFIBUS در اتوماسيون صنعتي
· 7: A Fast Nonparametric Noncausal MRF-Based Texture Synthesis Scheme Using a Novel FKDE Algorithm
· 8: ارايه نرم افزاري براي محل يابي عيب در خطوط انتقال
· 9: جايابی بهينه وسايزينگ STATCOM با استفاده از مدل بهبود يافته آن توسط الگوريتم ژنتيک
· 10: شیوه مناسب برقرسانی در داخل شهرهای بزرگ(پایه های تلسکوپی چند منظوره)
· 11: IEEE Std 937™-2007
· 12: الگوریتم کلی برای تعیین آرایش و فرکانس زنجیره های پیمایش مرزی با هدف کمینه کردن زمان برون آزمون
· 13: امنیت در شبکه های وای فای (Wi-Fi Security)
· 14: طراحي و شبيه سازي سرعت سنج ليزري به روش تداخل سنج داپلري با استفاده از ليزر He-Ne در طول موج 633nm
· 15: کتاب آموزش زبان ماشین و اسمبلی - زین العابدینی
· 16: Scaling and Optimization of Gravure-Printed Silver Nanoparticle Lines for Printed Electronics
· 17: الگوريتم كياتيك بهينه سازي پرندگان
· 18: IEEE Std 1416-1998
· 19: Calculators and Minicomputers_Whats The Difference?
· 20: GPS Community Map Generation for Enhanced Routing Methods based on Trace-Collection by Mobile Phones

[ آخرين مقالات ]


ارسال مقاله به سايت

 



...::: Ir-Micro.Com :::... :: View topic - کنترل رله توسط فرستنده FM


کنترل رله توسط فرستنده FM
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> الکترونیک Printable Version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 3 بهمن ماه ، 1388 20:09:54 Reply with quote Scroll Down to Next postGo to last Post of Page

jordan77 wrote:
آنتن را می تونی از 20 سانتی متر سیم استخوانی استفاده کنی
یا از آنتن های کشویی 20 سانتی

وقتی کلید 1 را می زنی خروجی 1 میشه

وقتی کلید 2 را می زنی خروجی 0 میشه


سلام من ماژول گیرنده ASK / RFRM1-315 را از همین سایت خریدم تا خودم گیرنده را بسازم و شما در تایپک های قبلی فرموده بودید که
پایه وسطی ماژول rx را به پایه 14 متصل کنید .
پایه vcc ماژول را به 5 ولت
پایه gnd ماژول را به زمین
یک آنتن هم به ماژول rx

ولی این ماژول 4 پایه داره منظورتون از پیه وسط کدومه؟ و یک آنتن هم به کجای ماژول وصل کنم
اینم آدرس این ماژول


راستی باری نصب آی سی pt2272-l4 باید ار سوکت آی سی استفاده کنم یا نیازی نیست؟
و اینکه توی این مداری که لطف ردی برام فرستاده از رله 5 ولت استفاده کردی آیا می تونم رله 12 ولت بگذارم؟
مرسی

Back to top
View user's profile Send private message
jordan77
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jul 25, 2007
Posts: 104





63831.72 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 3 بهمن ماه ، 1388 22:32:43 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

بله خودشه ماژول که درسته

به جای رله 5 ولت توی این برد مدار چاپی نمیشه چون یکی از پایه های رله به 5 ولت وصله اگه قطعش کنید و به 12 وصل کنید آره میشه از رله 12 استفاده کرد ولی رله 5 با 12 هیچ تفاوتی نداره فقط ولتاژ تحریکش تفاوت داره .
پس از همین 5 ولتی استفاده کنید تا برد مدار چاپی را به هم نزنید .

2 تا پایه وسط را به پایه 14 دیکودر pt2272-L4 متصل کن .
دوتا پایه وسط پایه data هستند اگه دقت کنی از داخل به هم وصل هستند .

این گوشه ماژول یه سوراخ کوچیک هست که نوشته ant که باید آنتن را به همین وصل کنی .

سوکت که ضرری نداره استفاده کنی بد نیست .

خروجی آی سی pt2272-L4 لچ هست یعنی وقتی کانال 1 فرستنده را می زنیم یک پالس به ورودی این آی سی داده میشه ( توسط ماژول) خروجی پایه 13 آی سی 1 میشه و 1 هم باقی می مونه و هنگامی که کانال 2 را میزنیم کانال 1 قطع میشه و در واقع کانال 2 که پایه 12 باشه وصل میشه و 1 باقی می مونه .
حالا ما پایه 13 را به یک ترانزیستور دادیم و بعد به یک رله و پایه 12 را به هیچ جا ندادیم .

حالا ما اگر کانال 1 فرستنده را یزنیم پایه 13 گیرنده 1 میشه و 1 باقی میمونه

حالا اگر کانال 2 فرستنده را بزنیم خروجی 13 قطع میشه و خروجی 12 فعال میشه و ما خروجی 12 را به هیچ جا وصل نکردیم .
حالا دوباره اگر کانال 1 را بزنیم خروجی 12 قطع میشه و خروجی 13 وصل میشه

یه حالتی مثل یکی به جای دیگری اتفاق افتاده .

دیگه از این واضح تر نمیشه .

بابا اصلا این چیزی که من گفتم ببندی اولین بار جواب میده . من تا حالا بالای 100 تا ازش ساختم .
اگه ارتقاع بدیش میتونی

حتی نور لامپ را کنترل کنی .

Back to top
View user's profile Send private message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 00:04:45 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

jordan77 wrote:
بله خودشه ماژول که درسته

به جای رله 5 ولت توی این برد مدار چاپی نمیشه چون یکی از پایه های رله به 5 ولت وصله اگه قطعش کنید و به 12 وصل کنید آره میشه از رله 12 استفاده کرد ولی رله 5 با 12 هیچ تفاوتی نداره فقط ولتاژ تحریکش تفاوت داره .
پس از همین 5 ولتی استفاده کنید تا برد مدار چاپی را به هم نزنید .

2 تا پایه وسط را به پایه 14 دیکودر pt2272-L4 متصل کن .
دوتا پایه وسط پایه data هستند اگه دقت کنی از داخل به هم وصل هستند .

این گوشه ماژول یه سوراخ کوچیک هست که نوشته ant که باید آنتن را به همین وصل کنی .

سوکت که ضرری نداره استفاده کنی بد نیست .

خروجی آی سی pt2272-L4 لچ هست یعنی وقتی کانال 1 فرستنده را می زنیم یک پالس به ورودی این آی سی داده میشه ( توسط ماژول) خروجی پایه 13 آی سی 1 میشه و 1 هم باقی می مونه و هنگامی که کانال 2 را میزنیم کانال 1 قطع میشه و در واقع کانال 2 که پایه 12 باشه وصل میشه و 1 باقی می مونه .
حالا ما پایه 13 را به یک ترانزیستور دادیم و بعد به یک رله و پایه 12 را به هیچ جا ندادیم .

حالا ما اگر کانال 1 فرستنده را یزنیم پایه 13 گیرنده 1 میشه و 1 باقی میمونه

حالا اگر کانال 2 فرستنده را بزنیم خروجی 13 قطع میشه و خروجی 12 فعال میشه و ما خروجی 12 را به هیچ جا وصل نکردیم .
حالا دوباره اگر کانال 1 را بزنیم خروجی 12 قطع میشه و خروجی 13 وصل میشه

یه حالتی مثل یکی به جای دیگری اتفاق افتاده .

دیگه از این واضح تر نمیشه .

بابا اصلا این چیزی که من گفتم ببندی اولین بار جواب میده . من تا حالا بالای 100 تا ازش ساختم .
اگه ارتقاع بدیش میتونی

حتی نور لامپ را کنترل کنی .


مرسی واقعا مثل همیشه عالی و بون نقص بود من کملا فهمیدم
واقعا ممنونم ازت غیر از شما هیچکی تو این سایت نیست اگرهم کسی جواب بده فقط از سر رفع تکلیف جواب میدن ولی شما توی این بحث تا آخرش با من بودی و لحظه به لحظه کمکم کردی
بابت همه چیز ازت ممنونم و ببخشید که کلی مزاحکت شدم و خنگول بازی در میاوردم ولی در عوض شما استادانه جواب منو دادید
بازم مرسی aa) aa) aa)

Back to top
View user's profile Send private message
jordan77
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jul 25, 2007
Posts: 104





63831.72 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 00:31:34 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

خواهش می کنم .
بنده معتقد هستم اگه کسی چیزی بلده و می خواد جواب بده باید تا آخرش باشه
و اگر چیزی بلد نیست اصلا اضهار نظر نکنه .

امیدوارم جواب بگیری اگر بازم به مشکلی برخوردی مطرح کن
بازم من هستم .
تقریبا تمامی ماژول های rf را کار کردم . امیدوارم بتونم کمکی بکم

Back to top
View user's profile Send private message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 00:41:57 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

jordan77 wrote:
خواهش می کنم .
بنده معتقد هستم اگه کسی چیزی بلده و می خواد جواب بده باید تا آخرش باشه
و اگر چیزی بلد نیست اصلا اضهار نظر نکنه .

امیدوارم جواب بگیری اگر بازم به مشکلی برخوردی مطرح کن
بازم من هستم .
تقریبا تمامی ماژول های rf را کار کردم . امیدوارم بتونم کمکی بکم


راستی دوست عزیز این مدار که pcb برام فرستادی چطوری باید در سایز واقعی خودش پرینت بگیرم و اینکه جایی که ب خوان پرینت بگیرن حتمان باید پروتیوس را روی سیستمشون داشته باشن راهی نداره که بشه ازش در سایز واقیش عکس گرفت که تو هر کامپیوتری باز کنه؟

Back to top
View user's profile Send private message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 15:22:51 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

jordan77 wrote:
خواهش می کنم .
بنده معتقد هستم اگه کسی چیزی بلده و می خواد جواب بده باید تا آخرش باشه
و اگر چیزی بلد نیست اصلا اضهار نظر نکنه .

امیدوارم جواب بگیری اگر بازم به مشکلی برخوردی مطرح کن
بازم من هستم .
تقریبا تمامی ماژول های rf را کار کردم . امیدوارم بتونم کمکی بکم



می خوام بصورت image ذخیرش کنم که مراکز چاپ بتتنون چاپ کنند در سایز واقعی خودش

Back to top
View user's profile Send private message
jordan77
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jul 25, 2007
Posts: 104





63831.72 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 22:04:44 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

اگه می خوای بصورت عکس ذخیره کنی و بعد پرینت بگیری

اول فایل را باز کن .

بعد از منوهای بالا گزینه output را بزن

منوی کشویی باز میشه

از بین گزینه های اون export graphics را بزن

و از بین گزینه های اون export bitmap را کلیک کن

یه پنجره باز میشه

گوشه سمت چپ تیک مربوط به top silk را غیر فعال کن ( تیک را بردار )

بعد در قسمت resolution گزینه 600dpi را انتخاب کن این جوری عکس تو ماکزیمم کیفیت را داره

اگر می خوای معمولی چاپ کنی به بقیه قسمت ها دست نزار
اگه می خوای نگاتیو چاپ بشه در قسمت colours تیک گزینه invert را فعال کن

حالا اون پایین در قسمت output to file
گزینه filename را بزن و مسیر جایی که می خوای عکس را ذخیره کنی را بهش بگو
و یک اسم براش بزار و پسوند اسم فایلت را jpg. بزار تا عکس به فرمت jpg ذخیره بشه

مثلا بزار pcb.jpg
حالا ok را بزن
عکس اون جایی که بهش مسیر دادی ذخیره میشه .

:D :D :D

Back to top
View user's profile Send private message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 22:52:56 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

jordan77 wrote:
اگه می خوای بصورت عکس ذخیره کنی و بعد پرینت بگیری

اول فایل را باز کن .

بعد از منوهای بالا گزینه output را بزن

منوی کشویی باز میشه

از بین گزینه های اون export graphics را بزن

و از بین گزینه های اون export bitmap را کلیک کن

یه پنجره باز میشه

گوشه سمت چپ تیک مربوط به top silk را غیر فعال کن ( تیک را بردار )

بعد در قسمت resolution گزینه 600dpi را انتخاب کن این جوری عکس تو ماکزیمم کیفیت را داره

اگر می خوای معمولی چاپ کنی به بقیه قسمت ها دست نزار
اگه می خوای نگاتیو چاپ بشه در قسمت colours تیک گزینه invert را فعال کن

حالا اون پایین در قسمت output to file
گزینه filename را بزن و مسیر جایی که می خوای عکس را ذخیره کنی را بهش بگو
و یک اسم براش بزار و پسوند اسم فایلت را jpg. بزار تا عکس به فرمت jpg ذخیره بشه

مثلا بزار pcb.jpg
حالا ok را بزن
عکس اون جایی که بهش مسیر دادی ذخیره میشه .

:D :D :D


باز هم مرسی
فقط یه اشکالی هست که در سایز واقعی می خوام چاپ کنم این عکس خیلی بزرگتر هست از سایز واقعی .
آخه می خوام از روش اتو استفاده کنم باید سایز واقعی باشه
چکار باید کرد؟

Back to top
View user's profile Send private message
jordan77
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jul 25, 2007
Posts: 104





63831.72 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 23:29:09 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ok
فهمیدم
فایل را باز کن

ازمنوی output گزینه print را بزن

یه پنجره باز میشه

گوشه سمت چپ تیک top silk را بردار و غیر فعال کن

دقت داشته باش که گوشه راست این صفحه یه کاغذ سفید هست که برد تو در این صفحه هست

اگر صفحه سفید بود برو بردت را بیار این طرف تر تا توی این صفحه باشه


حالا این پایین توی قسمت print file to

گزینه file name را بزن و یه مسیر به فایلت بده و بعد
ok را بزن

یه پیغام میده میگه پرینتر ی وجود نداره

و یک مسیر باز میشه میگه کجا می خوای ذخیره کنی

یک مسیر بهش بده خودش برات اونجا یک فایل pdf میسازه که سایز واقعی هست

می تونی پرینت بگیری از فایل pdf

Razz

Back to top
View user's profile Send private message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 23:46:19 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

jordan77 wrote:
ok
فهمیدم
فایل را باز کن

ازمنوی output گزینه print را بزن

یه پنجره باز میشه

گوشه سمت چپ تیک top silk را بردار و غیر فعال کن

دقت داشته باش که گوشه راست این صفحه یه کاغذ سفید هست که برد تو در این صفحه هست

اگر صفحه سفید بود برو بردت را بیار این طرف تر تا توی این صفحه باشه


حالا این پایین توی قسمت print file to

گزینه file name را بزن و یه مسیر به فایلت بده و بعد
ok را بزن

یه پیغام میده میگه پرینتر ی وجود نداره

و یک مسیر باز میشه میگه کجا می خوای ذخیره کنی

یک مسیر بهش بده خودش برات اونجا یک فایل pdf میسازه که سایز واقعی هست

می تونی پرینت بگیری از فایل pdf

Razz


من ازمنوی output گزینه print را که میزنم هیچی باز نمیکنه فقط یه کادر کوچیک error مانند باز میشه که توش نوشته
no printer was detected

crybaby crybaby

Back to top
View user's profile Send private message
jordan77
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jul 25, 2007
Posts: 104





63831.72 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 15:55:53 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

پروتئوس ورژه چند را داری ؟

مال من 7.6 هست .

من اکثر وقتا همین کارو میکنم

Back to top
View user's profile Send private message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 15:58:16 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

jordan77 wrote:
پروتئوس ورژه چند را داری ؟

مال من 7.6 هست .

من اکثر وقتا همین کارو میکنم



سلام مال من هم 7.6 هست یه نرم افزار دانلود کردم به اسم پرینتر مجازی اونو که نصب کردم ردیف شد
این دیگه سایز واقعیش هست دیگه؟بله؟

Back to top
View user's profile Send private message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 16:04:09 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

noonoosh wrote:
jordan77 wrote:
پروتئوس ورژه چند را داری ؟

مال من 7.6 هست .

من اکثر وقتا همین کارو میکنم



سلام مال من هم 7.6 هست یه نرم افزار دانلود کردم به اسم پرینتر مجازی اونو که نصب کردم ردیف شد
این دیگه سایز واقعیش هست دیگه؟بله؟



در قسمت تنظیمات پرینتر یه گزینه هست به اسمscale اینو باید چند انتخاب کنی آخه با تغییر این گزینه سایز تغییر می کنه

Back to top
View user's profile Send private message
jordan77
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jul 25, 2007
Posts: 104





63831.72 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 22:33:06 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام

scale باید روی 100% باشه تا اندازه واقعی باشه .

Back to top
View user's profile Send private message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 6 بهمن ماه ، 1388 19:22:02 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

jordan77 wrote:
سلام

scale باید روی 100% باشه تا اندازه واقعی باشه .


سلام در گیرنده می تونم جای آنتن از این آنتن های تلسکوپی استفاده کنم؟اشکالی که نداره؟
میدونم مشیه از یه تیکه سیم استفاده کنم ولی آیا میشه بجای یه تیکه سیم از این آنتنها استاده کنم؟

Back to top
View user's profile Send private message
jordan77
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jul 25, 2007
Posts: 104





63831.72 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 7 بهمن ماه ، 1388 12:50:31 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

بله میشه

از هر نوع آنتنی میشه استفاده کرد

آنتن های تلسکوپی 20 یا 30 سانتی بهترین گزینه می تونه باشه .

Back to top
View user's profile Send private message
noonoosh
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jan 09, 2010
Posts: 123





50723.24 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 7 بهمن ماه ، 1388 13:04:04 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

jordan77 wrote:
بله میشه

از هر نوع آنتنی میشه استفاده کرد

آنتن های تلسکوپی 20 یا 30 سانتی بهترین گزینه می تونه باشه .


سلام برای تغیه آی سی pt2272l4در گیرنده بجای 5 ولت می تاون از 12 ولت استفاده کرد آخه می گن ولتا ژ کارشون از 3 تا 15 ولت است
من الان فرستنده هم که خریدم باطری 12 بهش وصل است

Back to top
View user's profile Send private message
jordan77
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Jul 25, 2007
Posts: 104





63831.72 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 7 بهمن ماه ، 1388 13:58:19 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

نه لازم نیست 12 بهش وصل کنی

ماژول گیرنده 5 ولت هستش . فقط فرستنده هست که میتونه 12 را تحمل کنه

ماژول گیرنده مدار هایی داره که ماکزیمم تا 5 الی 6 را میتونن تحمل کنن

اصلا لازم به استفاده از ولتاژ 12 برای آی سی هم نیست .

Back to top
View user's profile Send private message
jafar2000
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Dec 10, 2008
Posts: 2





6302.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 22 مهر ماه ، 1390 05:37:18 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام
من یکی از این ریموت های 12 کاناله گرفتم که ای سی فرستندش pt2264 هست و روی مدار گیرندش از یک میکرو کنترولر و یک ماپل kst-rx706 استفاده شده .من میخام در این مدار از یک میکرو avr استفاده کنم ولی در مورد اطلاعات خروجی (فرکانس خروج .عرض پالس بیت 1 و عرض پالس بیت 0 و.....) این ماپول چیزی نمیدونم لطفا منو در این مورد راهنمایی کنید

Back to top
View user's profile Send private message
atakhan
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Jun 11, 2012
Posts: 2





5692.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 22 خرداد ماه ، 1391 20:56:49 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام من مدارو درست کردم ولی تو دیود 1n4248به مشکلی برخورد کردم نمی تونم پیدا کنم می شه بگید درست عملکرد این دیود تو مدار چیست tick

__________________
روی گشاده به ز در گشاد
Back to top
View user's profile Send private message
atakhan
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Jun 11, 2012
Posts: 2





5692.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 24 خرداد ماه ، 1391 13:39:08 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

چه طوری می تونم rx315 رو به یه میکرو بدم و کا نال های بیشتری وصل کنم

__________________
روی گشاده به ز در گشاد
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> الکترونیک All times are GMT + 3.5 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

 
 Jump to:   

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts برای یادگیری AVR و ساخت مدار چگونه باید شروع کنم 4 jovhar 4335 شنبه، 12 مرداد ماه ، 1392 17:12:53
saleh_chz View latest post
No new posts چطوری از فايل هگز استفاده کنم ؟ کمک کنيد 13 arkani 9256 دوشنبه، 24 اسفند ماه ، 1388 12:37:40
Morteza_rk View latest post
No new posts می خوام پورت lpt درست کنم 2 mmicro 3448 جمعه، 10 آبان ماه ، 1387 21:29:27
saleh_chz View latest post
No new posts كنترل تلويزيون 32 omed 21629 سه شنبه، 19 شهريور ماه ، 1387 12:41:31
Hamed View latest post
No new posts من سوالی از فیزیک2 داشتم 3 farshids 3440 يكشنبه، 13 مرداد ماه ، 1387 10:53:31
farshids View latest post
 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

Ported to Platinum 7.6.b.4 V2 by sadeghkhafan

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ایران میکرو
www.iran-micro.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2 Persian

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.33 ثانیه