falcon2009کاربر تازه وارد

142.72 امتیاز
Items
Status: Offline
|
Posted: جمعه، 26 تير ماه ، 1388 10:45:15 |
  |
|
با سلام
دوستان(مهندسان) عزیز
آیا IC خاصی هست که بشه شدت جریان dc بهش تحویل بدیم و 0و1 خروجی بگیریم یا با چند پایه خروجی مبنای2 بگیریم یا اینکه خود AVR توانایی اندازه گیری شدت جریان رو داره؟؟؟؟؟
مقصود کلی اینه که در AVR از شدت جریان مطلع شده یا حداکثرِ کم با یه ورودی 0و1 یا ولتاژ متوجه تغییرات جریان بشیم!خلاصه این AVR یه بک آپ از شدت جریان داشته باشه!
Thanks alot aa)
|
|
Back to top |
|
 |
taiyebکاربر عادی

Items
|
Posted: شنبه، 27 تير ماه ، 1388 10:32:56 |
    |
|
درود بر تو
شما می توانید از مدار تونن استفاده کنید و انرا به ولتاژ تبدیل کنید.
با ADC میکروکنترلر ولتاژ را اندازه بگیرید. و آنرا در یک متغییر رشتهای ذخیره کنند.
با یک الگوریتم ساده هر گونه تغغیری را بر روی پورت بفرستید.
|
|
Back to top |
|
 |
lachiniکاربر تازه وارد

11633.98 امتیاز
Items
|
Posted: شنبه، 27 تير ماه ، 1388 16:47:15 |
    |
|
براي اندازه گيري جريان ميتونيد از سنسورهاي سري LEM استفاده كنيد اين آي سي ها خيلي ساده در مدار قرار مي گيرند و براحتي حتي جريانهاي منفي را هم ميخوانند. در بازار هم كه فراوان هست.
|
|
Back to top |
|
 |

142.72 امتیاز
Items
|
Posted: سه شنبه، 24 شهريور ماه ، 1388 17:44:02 |
    |
|
سلام
شرمنده
بعد از 2.5 ماه تازه بنا به دلایلی تازه تونستم پاسخاتونو بخونم
جناب taiyeb این مدار تونن تا جایی که من میدونم کاربردی نیست(برای این منظور) و یک مدار آزمایشگاهی است. مگه مدار تونن همون منبع ولتاژ و مقاومت سری نیست که برای شبیه سازی خروجی مدار (دوسر سیم که معلوم نیست از کجا میان ) کاربرد داره؟! اگه با توجه به توضیحات بعدی باز حم مداری مد نظرتون هست لطفا آن را قرار دهید تا واضح تر باشد.
جنابLachini این آیسی اینقدر متنوع بود که من نتونستم به Data sheet مورد نظر برسم . بی زحمت یه لینک از data sheet مورد نظر قرار دهید .
ممنون از هر دو عزیز
توضیح واضحات
آقا فرض کن یه سیم داریم نسبت به زمین بین 0 تا 12V ازش رد میشه.
میخوام حدودا بدونم چه جریانی ازش رد میشه، یعنی تغییرات جریان به تغییرات ولتاژ تبدیل بشه بدون اینکه جریان یا ولتاژ واقعی سیم تغییر بکنه.
در مورد آیسی که ظاهرا عملی تر هست آیا این سیم مفروض رو از وسط می بریم ویکی به ورودی و دیگری به خروجی همان کانال از آیسی متصل میشه؟! در این صورت تا چه شدت جریانی ازآن عبور می کند؟(و با این تخیلات که از من تراوش کرد به جز پایه تغذیه و دو پایه ذکر شده پایه ای برای خروجی ولتاژ حاصل از تغییرات جریانه؟ درسته؟ )
فکر کنم کافی بود دیگه
من ضریب هوشیم منفیه اگه data sheet یا نقشه یا بسی توضیح بدین ما رو شرمنده کردین 
|
|
Back to top |
|
 |
lachiniکاربر تازه وارد

11633.98 امتیاز
Items
|
Posted: سه شنبه، 24 شهريور ماه ، 1388 18:00:20 |
    |
|
lts-25np تا 25 آمپر رو اندازه میگیره و از بابت ولتاژ هم تا 94 را تحمل میکنه و کاملا میکروی شما از سیم حامل جریان ایزوله خواهد بود. تصویر زیر زو ببینید :
 Click on the image to view it at its original size
به اینک زیر هم سر بزنید :
و برای دیتا شیت PDF هم از لینک زیر استفاده کنید :
|
|
Back to top |
|
 |

142.72 امتیاز
Items
|
Posted: چهارشنبه، 25 شهريور ماه ، 1388 00:12:06 |
  |
|
ینی ترکوندی aa)
ینی همونی که من می خواستم
آقا من در خودم نمی گنجم
فقط موضوع سر قیمت و موجود بودنشه که فردا میرم دنبالش
اما اگه اطلاعی دارین ما رو بی نصیب نذارین.
|
|
Back to top |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|