عضویت     ورود  برای آنکه به فرودستی گرفتار نشویی ، دست گیر آدمیان شو . ارد بزرگ دوشنبه، 7 خرداد ماه ، 1397

کانال تلگرام


تبلیغات متنی


منوی سایت


جست و جو در بانك مقالات




مقالات جدید
تعداد شاخه ها: 30 عدد
تعداد مقالات: 758 عدد 1: آزمايشگاه الكترونيك - استاد محرري 
[دفعات مشاهده : 4449 بار]
 2: جزوه درس مخابرات 1 - دانشگاه فردوسي مشهد 
[دفعات مشاهده : 4377 بار]
 3: كتاب مهندسي تاسيسات / دكتر كلهر 
[دفعات مشاهده : 4411 بار]
 4: مجموع اعوجاج هارمونیک T.H.D 
[دفعات مشاهده : 4371 بار]
 5: كتاب "روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك" 
[دفعات مشاهده : 10771 بار]
 6: ادوات نوري 
[دفعات مشاهده : 4499 بار]
 7: كتاب اصول تلويزيون رنگي 
[دفعات مشاهده : 5992 بار]
 8: پروژه دزد گیر با سنسور تشخیص حرکت pir با قفل رمز الکترونیکی 
[دفعات مشاهده : 5663 بار]
 9: جزوه اندازه گیری الکتریکی 
[دفعات مشاهده : 4784 بار]
 10: سوالات کنکور کارشناسی ارشد 90 / گروه مهندسی برق 
[دفعات مشاهده : 6744 بار]
 11: آرشيو پروژه هاي 8051 
[دفعات مشاهده : 5444 بار]
 12: آرشيو پروژه هاي AVR‌ (ـ‌ 126 پروژه ) 
[دفعات مشاهده : 13207 بار]
 13: آموزش برنامه نويسي و كار با ماژول Sim300CZ با ميكروكنترلر AVR 
[دفعات مشاهده : 9501 بار]
 14: سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق 
[دفعات مشاهده : 6886 بار]
 15: ارتباط میکروهای PIC با کمک پروتکل سریال I2C و نکات تکمیلی ماژول MSSP 
[دفعات مشاهده : 5057 بار]
 16: ساعت تقویم با کمک میکروکنترلر PIC و DS1307 
[دفعات مشاهده : 5619 بار]
 17: تایمرهای چند زمانه ( ساعت مرکزی ) با میکرو PIC 
[دفعات مشاهده : 5096 بار]
 18: ساعت تقویم شمسی مجهز به آلارم روزانه و هفتگی 
[دفعات مشاهده : 6041 بار]
 19: صفحه کلید وقفه ای با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 4727 بار]
 20: کرنومتر دیجیتال با میکروکنترلر PIC با قابلیت ثبت 3 زمان 
[دفعات مشاهده : 4870 بار]
 21: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HMTR + پروژه چت متنی بیسیم 
[دفعات مشاهده : 7656 بار]
 22: سنسورهای حرارت 
[دفعات مشاهده : 7045 بار]
 23: کنترل وسایل برقی از طریق خط تلفن با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 6985 بار]
 24: ارتباط سریال UART بین دو میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 5275 بار]
 25: گزارش کار آموزی : ماشین های ابزار کنترل عددی CNC 
[دفعات مشاهده : 5516 بار]
 26: کنترل وسایل به کمک ماژول HM-TR و میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 7960 بار]
 27: طراحی و ساخت کنترل از راه دور 1 کانال با کمک ماژول های ASK و آی سی های سری PT 
[دفعات مشاهده : 6579 بار]
 28: مجموعه رفرنس های آموزشی میکروکنترلرهای سری dsPIC 
[دفعات مشاهده : 6037 بار]
 29: مجموعه پروژه های میکروکنترلر AVR با کامپایلر بسکام 
[دفعات مشاهده : 11157 بار]
 30: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HM-T و HM-R با میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 9103 بار]


آخرين مطالب ارسال شده
· روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك[ 1 نظر شما چيه؟ - 38399 مشاهده ]
· اصول تلويزيون رنگي[ 0 نظر شما چيه؟ - 17148 مشاهده ]
· نرم افزار DigSilent[ 2 نظر شما چيه؟ - 20573 مشاهده ]
· AVR Tech Lib 2011[ 1 نظر شما چيه؟ - 24074 مشاهده ]
· مجموعه كنفرانس هاي سالينه ميكروچيپ / سال 2009 /[ 2 نظر شما چيه؟ - 21736 مشاهده ]
· آموزش كار با ماژول SIM300CZ با ميكرو AVR[ 4 نظر شما چيه؟ - 24122 مشاهده ]
· مجموعه فيلم هاي آموزشي نرم افزار Altium Designer[ 0 نظر شما چيه؟ - 37060 مشاهده ]
·  سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق[ 0 نظر شما چيه؟ - 19017 مشاهده ]
· لينك دانلود مجله October 2010 / SERVO[ 0 نظر شما چيه؟ - 16278 مشاهده ]
· Catalog CA 01 (10/2009) / International version[ 0 نظر شما چيه؟ - 20104 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]


زبان
انتخاب زبان نمایش :



مطالب جديد
· 1: Area Spectrum Efficiency ofTV White Space Wireless System with Transmit Power Control
· 2: OpenVPN
· 3: بهينه سازي تخصيص ويدئو سرورها در محيط وب با استفاده از برنامه ريزي خطي
· 4: Getting the Message
· 5: Opportunities and Challenges of Wireless Sensor Networks in Smart Grid - A Case Study of Link Qualit
· 6: SQUID: A Practical 100% Throughput Scheduler for Crosspoint Buffered Switchesc
· 7: ADDRESS BY GENEraL James D.O.CONNELL
· 8: Feedback for Error Control and Two-way Communication
· 9: MPASM USER'S GUIDE
· 10: Oscillator Stability and the Second-Order Phase-Locked Loop
· 11: توزيع كوانتومي كليدها (Quantum Key Distribution)
· 12: IEEE Std 1430-1996
· 13: مشاركت كاركنان در مديريت مشاركتي
· 14: Transient Charge Feedforward Driver for High-Speed Current-Mode Data Driving in Active
· 15: اشباع موضعي ترانسفورماتورهاي جريان (CT) و اثرات آن بر حفاظت سيستم قدرت
· 16: ارائه روشی برای مدیریت توان راکتیو مورد نیاز شبکه های نوین برق با در نظر گرفتن حد پایداری ولتاژ
· 17: زير سامانه چند رسانه اي مبتني بر IMS ) IP ) و كاربرد آن در 3GPP
· 18: شبيه سازي موجبرهاي عايقي Chiral با موجبرهاي عايقي غير Chiral
· 19: IEEE Std 649™-2006
· 20: COMMON FORMAT FOR EXCHANGE OF SOLVED LOAD FLOW DATA

[ آخرين مقالات ]


ارسال مقاله به سايت

 



...::: Ir-Micro.Com :::... :: View topic - طراحي مولتي متر (سوال در مورد adc )


طراحي مولتي متر (سوال در مورد adc )
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR Printable Version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wikii
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Oct 26, 2008
Posts: 53





1933.52 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 2 دي ماه ، 1387 22:06:00 Reply with quote Scroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام آقا سعید آخرین سوالمم ازتون بپرسم اگر اینو انجام بدم دیگه پروژم تموم میشه خواهش میکنم این آخرین برنامه هم به کمک کنید جواب بگیرم یه برنامه ی خیلی ساده هستش ولی نمی دوم چرا جواب نمی ده من می خوام یه برنامه بنویسم که هر بار یه پالس به پایه ی مثلا portd.0 میدم یعنی هر بار که portd.0 یک میشه به شمارنده یه دونه اضافه بشه مقدار شمارش هم از 0 شروع میشه من برنامه رو به صورت زیر نوشتم ولی اشتباه جواب میده توروخدا این آخرین برنامه هم کمکم کنید Embarassed
$regfile = "M32DEF.DAT"
$crystal = 8000000
'------------------------------------------------
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.6 , Db5 = Portb.7 , Db6 = Portb.4 , _
Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
Config Adc = Single , Prescaler = Auto
Dim W As Word
Dim V As Single

Config Portd = Input

W = 0
If Portd.2 = 1 Then
Do

W = W + 1
Cls
Lcd W
Waitms 10
Else
W = W
End If
Loop
End

Back to top
View user's profile Send private message
saeed_2008
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Sep 17, 2007
Posts: 170




Location: تهران
27698.50 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 3 دي ماه ، 1387 10:46:43 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام Cool

Code:
$regfile = "M32DEF.DAT"
$crystal = 8000000
'------------------------------------------------
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.6 , Db5 = Portb.7 , Db6 = Portb.4 , _
Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc
Config Portd = Input
'------------------------------------------------
Dim A As Bit , W As Byte
'------------------------------------------------
Cursor Off
W = 0

Sub01:
A = Pind.0
If A = 1 Then Goto Sub02
Goto Sub01

'------------------------------------------------

Sub0 2:
W = W + 1
Cls
Lcd W
Waitms 10
Goto Sub01

End


اگر مشکلی داشت بگید aa)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
wikii
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Oct 26, 2008
Posts: 53





1933.52 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 3 دي ماه ، 1387 14:05:31 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام مرسی جواب داد منم با این روش نوشته بودم ولی فکر می کردم حتما باید else بزارم تا مقدار w رو نگه داره اشکالم و فهمیدم وای مرسی واقعا دستون درد نکنه خیلی به من کمک کردین aa) aa)
مرسییییییییییییییییییی

Back to top
View user's profile Send private message
wikii
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Oct 26, 2008
Posts: 53





1933.52 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 3 دي ماه ، 1387 20:12:28 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام آقا سعید این برنامه ی فرکانس متر و DU.CY من که با TIMER نفهمیدم دوست ندارم چیزی که نمیفهمم رو انجام بدم به خاطر همین اومدم این برنامه رو مثل برنامه ها ی قبلی از IF و از حلقه استفاده کردم ولی برنامه یه کم مشکل داره اگه می شه اشکال کارم و بگید کجاست Embarassed

$regfile = "M32DEF.DAT"
$crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.6 , Db5 = Portb.7 , Db6 = Portb.4 , _
Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc
Config Portd = Input
Dim K As Word , K1 As Word , F As Word , D As Word , N As Byte
Config Portd = Input
K = 0
K1 = 0
Sub0:
If Portd.0 = 1 Then Goto Sub1
If Portd.0 = 0 Then Goto Sub2
Goto Sub0
Sub1:
For N = 1 To 5
K = K + 1
Waitus 100
Next N
Goto Sub0
Sub2:
For N = 1 To 5
K1 = K1 + 1
Waitus 100
Next N
F = K + K1
F = 1 / F
D = K / K1
D = D * 100
Cls
Lcd F
Lowerline
Lcd "du.cy=" ; D
Goto Sub0
End

Back to top
View user's profile Send private message
wikii
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Oct 26, 2008
Posts: 53





1933.52 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 3 دي ماه ، 1387 20:23:22 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

البته برنامه ی بالا فقط برای فرکانس 1 کیلو هرتز هستش فکر کنم اگر بخوام برای همه ی فرکانس ها بنویسم باید به جای for-next از do-loop استفاده کنم ولی به هر حال برنامه یه کم مشکل داره اگه ممکنه اشکال کارم و بگید کجاست مرسییییی
Back to top
View user's profile Send private message
saeed_2008
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Sep 17, 2007
Posts: 170




Location: تهران
27698.50 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 3 دي ماه ، 1387 22:13:51 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ویکی من فکر کنم که بدون استفاده از تایمر کانترها نمیشه این کار رو کرد. چون حتی اگه از همون برنامه ای که در بالا نوشتم (برای شمردن پالس ورودی پورت دی) هم بخوایم استفاده کنیم باید حتما تعداد پالسهای ورودی رو در یک ثانیه بشمریم. پس باید با تایمر، یک ثانیه ایجاد بشه. من سعی می کنم تا یکی دو روز دیگه همین برنامه رو همراه با تایمر دوباره بنویسم و با توضیحات کامل بزارم اینجا. باشه؟ پس یکی دو روز بهم وقت بده. ممنون. فعلا
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 4 دي ماه ، 1387 02:01:27 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
ممنون بچه ها جونم ...

Quote:
اینو دیگه باید از آقا صالح و ... بپرسید ( آقا صالح بیا که فرکانس متر تو را می خواند ).


شرمنده ... Laughing من واسه ی جشنواره ی خوارزمی ثبت نام کردم و حسابی درگیر دو سه تا پروژه ی داغ هستم . زیاد نمی تونم وقت بذارم ...
ببینم با این کلک می شه بدون کنکور بریم دانشگاه !! Laughing

نئوکرات قربونیوم Laughing

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
saeed_2008
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Sep 17, 2007
Posts: 170




Location: تهران
27698.50 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 4 دي ماه ، 1387 17:22:03 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

چاکرات آقا صالح. آرزوی موفقیت برای آقا صالح عزیز (از اعماق قلبم) aa)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
wikii
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Oct 26, 2008
Posts: 53





1933.52 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 4 دي ماه ، 1387 19:42:48 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام خیلی ممنون اقا سعید راستی یه سوال مگه avr به ازای عدد 5 عدد 1023 رو نشون نمیده؟ پس چرا شما تو همه ی برنامه ها تقسیم بر 1024 می کنید من تقسیم بر 1023 کردم هیچ مشکلی پیش نیمد
Back to top
View user's profile Send private message
saeed_2008
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Sep 17, 2007
Posts: 170




Location: تهران
27698.50 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 4 دي ماه ، 1387 20:20:13 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام wikii
سه تا چیز می خواستم بگم:
1- در تمام برنامه هایی که قبلا نوشتیم اگر توی برنامه ای از adc استفاده کردیم تا الان یه دستور رو یادمون رفته بنویسیم. دستور start adc . بدون این دستور برنامه هایی که adc دارن کار نمی کنند!!! البته تو proteus کار میکنند ولی وقتی مدار واقعی رو ببندی دیگه بدون این دستور کار نمیکنه و adc از ولتاژ نمونه نمیگیره. یعنی این دستور تغذیه adc رو وصل می کنه. پس حتما تو برنامه ها اصلاح کن. مثلا میتونی تو قسمت ابتدایی برنامه و زیر خط دستور config adc این دستور رو وارد کنی تا از همون ابتدای برنامه تغذیه adc وصل بشه.

2- در مورد اون 1023 که گفتی: آره راست گفتی باید 1023 بزاریم Embarassed اینجوری دقیقتر میشه

3- در مورد فرکانس متر: من هر کاری کردم که فرکانس متر رو با دستورات ساده if و ... بنویسم نشد. یعنی شد ولی دقت خیلی پایینی داشت و فقط فرکانسهای زیر 2 کیلوهرتز رو میتونست اندازه بگیره. پس فکر کنم این کار اصولی نیست و یکی از روشهای خوب همون تایمر کانتر هست که کاهه استفاده کرده. همون برنامه تایمر کانتر رو استفاده کن. من دیدمش و برنامش رو یاد گرفتم. هر جایی از اون برنامه رو اگه سوال داری بپرس تا توضیح بدم ... Rolling Eyes

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 6 دي ماه ، 1387 10:36:40 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام

Quote:
چاکرات آقا صالح. آرزوی موفقیت برای آقا صالح عزیز (از اعماق قلبم)


قربونت برم عزیزم . مگه شما واسمون دعا کنی .
انشالله شما هم مففق باشی .
زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
wikii
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Oct 26, 2008
Posts: 53





1933.52 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 10 دي ماه ، 1387 00:21:59 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام اقا سعید همه ی اون برنامه ها start adc داشت اکه شما هم نزاشتین من خودم گزاشتم من با همه ی اون برنامه ها جواب گرفتم راجب اون برنامه هم چند خط زیر رو نفهمیدم اگر توضیح بدین خیلی ممنون میشم aa)
Incri
If I > 30 Then
Stop Timer0
Cls : Home
A = B * 65536
A = A + Counter1

B = 0
I = 0 : Counter1 = 0
Start Timer0

Incr B
Counter1 = 0

Back to top
View user's profile Send private message
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 10 دي ماه ، 1387 00:26:39 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
دوست من ویکی عزیز
لطفا وقتی برنامه می خوای توی سایت بذارید برنامه رو بعد از کپی کردن توی محیط ادیت و ارسال انتخاب کرده و از دکمه های بالای ادیتور اون دکمه ای رو که وقتی روش نیگه میداری می نویسه code رو بزنید تا کد هاتون ( برنامه ) درست نمایش داده بشه .
اینطوری :

Code:
Incri
If I > 30 Then
Stop Timer0
Cls : Home
A = B * 65536
A = A + Counter1

B = 0
I = 0 : Counter1 = 0
Start Timer0

Incr B
Counter1 = 0


اگه بخواین کامل دیده بشه کافیه روی گزینه ی توسعه دادن واقع در بالای باکس برنامه کلیک کنین .

ببخشید فزولی شد .
زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
wikii
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Oct 26, 2008
Posts: 53





1933.52 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 11 دي ماه ، 1387 15:54:40 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام مدیر عزیز چشم هر چی شما بگید از این به بعد این مساله ای که گفتید رو رعایت می کنم .
با تشکر فراوان.

Back to top
View user's profile Send private message
wikii
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Oct 26, 2008
Posts: 53





1933.52 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 11 دي ماه ، 1387 16:01:36 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام آفا سعید اگر زحمتی نیست اون برنامه ای که برای فرکانس متر با if نوشتید رو برام بفرستید می خوام ببینم با برنامه ای که نوشتم چقدر فرق می کنه البته نوشتن این برنامه ها رو من از شما یاد گرفتم و واقعا ازتون ممنونم aa) aa)
Back to top
View user's profile Send private message
saeed_2008
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Sep 17, 2007
Posts: 170




Location: تهران
27698.50 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: چهارشنبه، 11 دي ماه ، 1387 20:49:37 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام. برنامه رو گذاشتم ولی همونطور که گفتم خیلی داغونه Embarassed
نمیشه ازش انتظار داشت که کار کنه Confused
برنامه:
Code:
$regfile = "M32DEF.DAT"
$crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , _
Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
Config Timer0 = Timer , Prescale = 1024
Enable Interrupts
Enable Timer0
On Ovf0 Sub1
Dim A As Bit , C As Long , D As Long , I As Byte
Config Portd = Input
I = 1
C = 0
D = 0
Start Timer0
Sub0:
If Pind.0 = 1 Then
Bitwait Portb.0 , Set
C = C + 1
End If
Goto Sub0
End

Sub1:
Incr I
If I > 30 Then
Stop Timer0
Cls
Lcd "Freq is =" ; C ; "Hz"
Start Timer0
End If
D = D + C
C = 0
Return

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 5 بهمن ماه ، 1387 20:08:17 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
خوب امیدوارم درست اومده باشم ! Laughing
همینجا بود دیگه ؟ .... دون دوستمون می خواست جریان زیاد اندازه بگیره دیگه ؟ .... Rolling Eyes

خوب به هر حال ...

این هم یه آی سی مخصوص اندازه گیری جریان های زیاد :

بقیشو توی دیتا شیت بخونین ...

INA138 توانایی اندازه گیری از 2.7 ولت تا 37 ولت
INA168 توانایی اندازه گیری از 2.7 ولت تا 60 ولت

زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mfymfy
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Nov 24, 2008
Posts: 212




Location: iran
338098.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 20 بهمن ماه ، 1387 20:25:08 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام بر اساتید
این برنامه ای که برای ولت متر نوشتین آیا میلی هم اندازه گیری میکنه ؟
بلی: تا چه مقدار؟
خیر : چه طور میشه اون رو میلی ولتمتر هم کرد

( من کار با a2d رو بلد نیستم)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR All times are GMT + 3.5 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 7 of 7
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

 
 Jump to:   

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts lcd help 9 melectronics 13771 يكشنبه، 23 فروردين ماه ، 1388 07:56:43
1nafar View latest post
No new posts تبدیل lcd موازی به سریال با 180 تومان 13 123456za 18134 چهارشنبه، 6 آذر ماه ، 1387 17:52:00
ahmadk View latest post
No new posts Thermometer (2x16 lcd)1 دماسنج با 8051 و 2*16 lcd 1 honeyl 11258 سه شنبه، 4 تير ماه ، 1387 01:37:40
bleedingme View latest post
No new posts راه اندازی lcd به صورت 4 بیت 4 ahmad2000 11610 چهارشنبه، 28 فروردين ماه ، 1387 23:18:01
Hamed View latest post
No new posts فرکانس متر با LCD و AT89C2051 0 Hamed 13191 جمعه، 24 فروردين ماه ، 1386 10:03:10
Hamed View latest post
 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

Ported to Platinum 7.6.b.4 V2 by sadeghkhafan

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ایران میکرو
www.iran-micro.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2 Persian

مدت زمان ایجاد صفحه : 2.37 ثانیه